aboutus

J&R Technology Limited

J&R Technology Limited J&R Technology Limited J&R Technology Limited J&R Technology Limited J&R Technology Limited
1 2 3 4 5
J&R Technology Limited
<-Video Images->
Type Business: Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Verkoper
Grote Markt: Wereldwijd
Merken: J&R
Aantal werknemers: 100~400
Opgericht Jaar: 2008
Export pct: 90% - 100%
Ongeveer ons
Inleiding

J&R Technology Ltd. is een eerste ontwerper en een fabrikant van norm en douanetelefoonoplossingen. Onze producten leveren industrie-bewezen en vernieuwden hoog - de technologie van de kwaliteitstelefoon aan een brede waaier van privé, en openbare ondernemingen, de industrieën, en toepassingen.

Onze producten omvatten telefoonsystemen, diverse telefoonterminals zoals industriële telefoons, weerbestendige op zwaar werk berekende telefoons, explosiebestendige telefoons, de openbare telefoons van het vandaalbewijs, noodsituatietelefoons, hulppunten, vraagposten, s en anderen als akoestische telefoonkappen, telefoonpijlers, en telefoontoebehoren.

Als betrouwbare leverancier van industriële telefoons, hebben wij het materiaal en de systemen met verschillende klanten en gebruikers over de hele wereld gedeeld. Onze hoofdmarkt is Zuid-Amerika, Noord-Amerika, Europa, Australië, Zuidoost-Azië, Afrika, het Medio Oosten, en andere internationale markten. En wij hebben goede samenwerking met vele internationale beroemde bedrijven, het omvatten gebouwd.

De toewijding en het beroep zijn onze achtervolgende doelstellingen tijdens om het even welke procedures van onze productie, niet alleen in zich het ontwikkelen en kwaliteit het controleren maar ook in marketing en na verkoop geweest. Wij dienen om het even welke enige potentiële klant met de meest geschikte oplossingen en de systemen.

Geschiedenis

Vanaf 2008, is J&R China baseerde ontwerp en fabrikant van ruw communicatie materiaal.

 

 

De toewijding en het beroep zijn onze achtervolgende doelstellingen tijdens om het even welke procedures van onze productie, niet alleen in zich het ontwikkelen en kwaliteit het controleren maar ook in marketing en na verkoop geweest. Wij dienen om het even welke enige potentiële klant met speciale individuele oplossingen en systemen.


Opdracht
J&R ontwerpen en vervaardiging innovatieve technologieën die duidelijke en efficiënte communicatie tussen mensen, organisaties en systemen toelaten. Wanneer de tijd en de reactie werkelijk van belang zijn omdat het leven op de lijn is, organisch gebouwd van J&R laten scalable systemen antwoordapparaten toe om, met vertrouwen en gemak intelligent te reageren.


Visie
J&R streeft de uitvoerigste, samenwerkings, en vertrouwde op leverancier van de wereld van innovatieve communicatie producten en systeemoplossingen te zijn ernaar.


Waarde
J&R de leden taxeren integriteit, transparantie en samenwerking betreffende hun persoonlijke en bedrijfstransacties. Wij delen onze kennis en informatie openlijk, eerlijk en geschikt voor het begrip van en het dienen van onze klanten, behoorlijk het kweken van onze zaken voordelig, en beoordeling van en het belonen van alle bewaardersbijdragen tot het succes van het team. Wij kijken om ons succes met onze gemeenschap en die in behoefte te delen.

Dienst

VEREISTE INFORMATIE
Gelieve te zijn zeker om uw volledige details te omvatten:
Contactnaam, E-mail/website, Tel./Fax (omvat uw landnummer), firmanaam/adres enz.
Gelieve te wijzen op de nauwkeurige modelaantallen, op de modelbeschrijvingen, op de ordehoeveelheden en op andere vereisten.

ORDEgoedkeuring
Alle orden, tarifering, leveringsdata zijn onderworpen aan goedkeuring en bevestiging door zowel onze fabriek als klanten. Wij be*houden ons het recht voor om het even welke baan goed te keuren of te verwerpen. De toegelaten later geannuleerde orden kunnen aan een annuleringslast onderworpen zijn die kosten te compenseren op het werk worden opgelopen aan tijd van annulering wordt verwezenlijkt. De wijzigingen en/of de veranderingen in voorgestelde punten kunnen prijs verhogen of verminderen aan Koper. De goedkeuring van wijzigingen en/of veranderingen zal wederzijds akkoord gegaan worden op voorafgaand aan gevraagde aanvang der werken. De koper komt overeen om alle verplichtingen met inbegrip van betaling van rekeningen volgens voorgestelde termijnen te ontmoeten, om het even welke redelijke servicen en inningskostennen verbonden aan het verzamelen van de rekening indien het over tijd wordt.

LEVERING
Onze regelmatige levertijd is 2-3 weken op ontvangstbewijs van de betaling. De daadwerkelijke productietijd zal aan de specifieke modelaantallen, orde QTY, betalingstermijnen evenals sommige speciale vereisten van klanten onderworpen zijn. J&R zal niet aansprakelijk voor het nalaten die goederen zijn te leveren door oorzaken voorbij onze controle worden veroorzaakt. De goederen worden zorgvuldig en strikt geïnspecteerd voorafgaand aan in goede staat het verlaten van onze installatie.

VERPAKKING
De normale verpakking is bulk veilige verpakking, elk toetsenbord/toetsenbordapparaat aan een geschikte bruine binnendoos, dan om de bruine binnendozen aan een standaard buitenkarton te laden. (De Zaktelefoons en de Haken zullen in een geschikt buitenkarton worden geladen). De speciale verpakking is beschikbaar bij een extra last.

HET VERSCHEPEN EN HET VERSCHEPEN LABELS/MARKS
Onze die prijstermijn op EXW wordt gebaseerd, maar wij kunnen de best mogelijke het verschepen tarieven met onze aangegane forwarders/verkrijgen scheepvaartmaatschappijen om de kosten en de tijd voor onze geachte klanten via een zeer uitvoerbare en betrouwbare analyse en een onderhandeling te besparen.

De nauwkeurige het verschepen kosten/de behandelende lasten zijn gebaseerd op verzendwijzen (door overzees, door normale lucht of internationale uitdrukkelijke koeriers, zoals DHL, Fedex, UPS of TNT, enz.), G.W. en volume, ook een bestemming en een uiterste termijn enz.

Wij zullen rechtstreeks aan uw bestemming met uw verschepende etiketten verschepen als de adequate etiketten met de orde worden geleverd. Als de verschepende etiketten niet worden geleverd, zullen wij onze normale verschepende etiketten en verschepende tekens gebruiken.

Ons Team

Efficiënt Beheersteam
Het strikte beheersysteem en het innovatieve concept zijn de basissen van onze duurzame ontwikkeling.

China J&R Technology Limited Bedrijfsprofiel 0

China J&R Technology Limited Bedrijfsprofiel 1

China J&R Technology Limited Bedrijfsprofiel 2

China J&R Technology Limited Bedrijfsprofiel 3

China J&R Technology Limited Bedrijfsprofiel 4

 

Rich Industrial Experience
De kernleiding heeft een meer dan decennium van ervaring in de industrie. Het is met succes binnen werkt voor honderden projecten geweest.

China J&R Technology Limited Bedrijfsprofiel 5
China J&R Technology Limited Bedrijfsprofiel 6

China J&R Technology Limited Bedrijfsprofiel 7

China J&R Technology Limited Bedrijfsprofiel 8

China J&R Technology Limited Bedrijfsprofiel 9

 

Professionele R&D-Mogelijkheden
De professionele R&D-ingenieurs onderzoeken en ontwikkelen producten die heldere marktperspectieven kunnen hebben en de eisen van klanten ontmoeten, die klanten voorzien van uitstekende kwaliteit aangepaste oplossingen.

China J&R Technology Limited Bedrijfsprofiel 10

China J&R Technology Limited Bedrijfsprofiel 11

China J&R Technology Limited Bedrijfsprofiel 12

 

De Keten van de kwaliteitslevering Beheer
De keten van de kwaliteitslevering het beheer zorgt productkwaliteit en de maximumgrens van de controle van grondstoffenkosten en levertijd goed volgens klantenbehoeften ervoor.

China J&R Technology Limited Bedrijfsprofiel 13

China J&R Technology Limited Bedrijfsprofiel 14

China J&R Technology Limited Bedrijfsprofiel 15

 

Strikte Kwaliteitscontrole
Strenge testende verbindingen en de geavanceerde waarborg van het testmateriaal onze hoogte - kwaliteit.

China J&R Technology Limited Bedrijfsprofiel 16

China J&R Technology Limited Bedrijfsprofiel 17

 

Uitstekend Team
Wij hebben een uitstekend team dat efficiënte de dienst en kwaliteitsproducten verstrekt.

China J&R Technology Limited Bedrijfsprofiel 18

China J&R Technology Limited Bedrijfsprofiel 19

China J&R Technology Limited Bedrijfsprofiel 20

China J&R Technology Limited Bedrijfsprofiel 21

Contactgegevens