Bericht versturen
aboutus

J&R Technology Limited

J&R Technology Limited J&R Technology Limited J&R Technology Limited
1 2 3
J&R Technology Limited
<-Video Images->
Type Business: Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Verkoper
Grote Markt: Wereldwijd
Merken: J&R
Aantal werknemers: 100~400
Opgericht Jaar: 2008
Export pct: 90% - 100%
Ongeveer ons
Inleiding

J&R Technology Ltd. is een eerste ontwerper en een fabrikant van norm en douanetelefoonoplossingen. Onze producten leveren industrie-bewezen en vernieuwden hoog - de technologie van de kwaliteitstelefoon aan een brede waaier van privé, en openbare ondernemingen, de industrieën, en toepassingen.

Onze producten omvatten telefoonsystemen, diverse telefoonterminals zoals industriële telefoons, weerbestendige op zwaar werk berekende telefoons, explosiebestendige telefoons, de openbare telefoons van het vandaalbewijs, noodsituatietelefoons, hulppunten, vraagposten, s en anderen als akoestische telefoonkappen, telefoonpijlers, en telefoontoebehoren.

Als betrouwbare leverancier van industriële telefoons, hebben wij het materiaal en de systemen met verschillende klanten en gebruikers over de hele wereld gedeeld. Onze hoofdmarkt is Zuid-Amerika, Noord-Amerika, Europa, Australië, Zuidoost-Azië, Afrika, het Medio Oosten, en andere internationale markten. En wij hebben goede samenwerking met vele internationale beroemde bedrijven, het omvatten gebouwd.

De toewijding en het beroep zijn onze achtervolgende doelstellingen tijdens om het even welke procedures van onze productie, niet alleen in zich het ontwikkelen en kwaliteit het controleren maar ook in marketing en na verkoop geweest. Wij dienen om het even welke enige potentiële klant met de meest geschikte oplossingen en de systemen.

Geschiedenis

Vanaf 2008, is J&R China baseerde ontwerp en fabrikant van ruw communicatie materiaal.

 

 

De toewijding en het beroep zijn onze achtervolgende doelstellingen tijdens om het even welke procedures van onze productie, niet alleen in zich het ontwikkelen en kwaliteit het controleren maar ook in marketing en na verkoop geweest. Wij dienen om het even welke enige potentiële klant met speciale individuele oplossingen en systemen.


Opdracht
J&R ontwerpen en vervaardiging innovatieve technologieën die duidelijke en efficiënte communicatie tussen mensen, organisaties en systemen toelaten. Wanneer de tijd en de reactie werkelijk van belang zijn omdat het leven op de lijn is, organisch gebouwd van J&R laten scalable systemen antwoordapparaten toe om, met vertrouwen en gemak intelligent te reageren.


Visie
J&R streeft de uitvoerigste, samenwerkings, en vertrouwde op leverancier van de wereld van innovatieve communicatie producten en systeemoplossingen te zijn ernaar.


Waarde
J&R de leden taxeren integriteit, transparantie en samenwerking betreffende hun persoonlijke en bedrijfstransacties. Wij delen onze kennis en informatie openlijk, eerlijk en geschikt voor het begrip van en het dienen van onze klanten, behoorlijk het kweken van onze zaken voordelig, en beoordeling van en het belonen van alle bewaardersbijdragen tot het succes van het team. Wij kijken om ons succes met onze gemeenschap en die in behoefte te delen.

Dienst

VEREISTE INFORMATIE
Gelieve te zijn zeker om uw volledige details te omvatten:
Contactnaam, E-mail/website, Tel./Fax (omvat uw landnummer), firmanaam/adres enz.
Gelieve te wijzen op de nauwkeurige modelaantallen, op de modelbeschrijvingen, op de ordehoeveelheden, en op andere vereisten.

ORDEgoedkeuring
Alle orden, tarifering, en leveringsdata zijn onderworpen aan goedkeuring en bevestiging door zowel onze fabriek als klanten. Wij be*houden ons het recht voor om het even welke baan goed te keuren of te verwerpen. De toegelaten later geannuleerde orden kunnen aan een annuleringslast onderworpen zijn die kosten te compenseren op het werk worden opgelopen aan de tijd van annulering wordt verwezenlijkt. De wijzigingen en/of de veranderingen in voorgestelde punten kunnen de prijs verhogen of verminderen aan Koper. De goedkeuring van wijzigingen en/of veranderingen zal wederzijds akkoord gegaan worden op voorafgaand aan de gevraagde aanvang der werken. De koper komt overeen om alle verplichtingen met inbegrip van betaling van rekeningen volgens voorgestelde termijnen, om het even welke redelijke servicen, en inningskostennen te ontmoeten verbonden aan het verzamelen van de rekening indien het over tijd wordt.

LEVERING
Onze regelmatige levertijd is 2-3 weken op ontvangstbewijs van de betaling. De daadwerkelijke productietijd zal aan de specifieke modelaantallen, orde QTY, betalingstermijnen evenals sommige speciale vereisten van klanten onderworpen zijn. J&R zal niet aansprakelijk voor het nalaten om goederen zijn te leveren die door oorzaken voorbij onze controle worden veroorzaakt. De goederen worden zorgvuldig en strikt geïnspecteerd voorafgaand aan in goede staat het verlaten van onze installatie.

VERPAKKING
De normale verpakking is bulk veilige verpakking, elk toetsenbord/toetsenbordapparaat aan een geschikte bruine binnendoos, dan lading de bruine binnendozen aan een standaard buitenkarton. (De Zaktelefoons en de Haken zullen in een geschikt buitenkarton worden geladen). De speciale verpakking is beschikbaar bij een extra last.

HET VERSCHEPEN EN HET VERSCHEPEN LABELS/MARKS
Onze prijstermijn is gebaseerd op EXW, maar wij kunnen de best mogelijke het verschepen tarieven met onze aangegane forwarders/verkrijgen scheepvaartmaatschappijen om kosten en tijd voor onze geachte klanten via een zeer uitvoerbare en betrouwbare analyse en een onderhandeling te besparen.

Ons Team

Efficiënt Beheersteam

CHINA J&R Technology Limited Bedrijfsprofiel 0

CHINA J&R Technology Limited Bedrijfsprofiel 1

Rich Industrial Experience

CHINA J&R Technology Limited Bedrijfsprofiel 2
CHINA J&R Technology Limited Bedrijfsprofiel 3

CHINA J&R Technology Limited Bedrijfsprofiel 4

CHINA J&R Technology Limited Bedrijfsprofiel 5

CHINA J&R Technology Limited Bedrijfsprofiel 6

Professionele R&D-Mogelijkheden

CHINA J&R Technology Limited Bedrijfsprofiel 7

CHINA J&R Technology Limited Bedrijfsprofiel 8

CHINA J&R Technology Limited Bedrijfsprofiel 9

De Keten van de kwaliteitslevering Beheer

CHINA J&R Technology Limited Bedrijfsprofiel 10

CHINA J&R Technology Limited Bedrijfsprofiel 11

Strikte Kwaliteitscontrole

CHINA J&R Technology Limited Bedrijfsprofiel 12

CHINA J&R Technology Limited Bedrijfsprofiel 13

Contactgegevens