Bericht versturen
aboutus
Profiel QC

Elk van onze producten worden vervaardigd onder een hoge norm, en elke telefoon zou grondig getest worden alvorens de fabriek te verlaten.

 

Als betrouwbare fabrikant en leverancier van verschillende soorten industriële telefoons, hebben wij het materiaal en de systemen met verschillende klanten en gebruikers over de hele wereld gedeeld. De professionele dienst en de uitstekende kwaliteit maakten ons van een reputatie in meer dan 80 landen, met inbegrip van de V.S., Canada, de V.A.E, Iran, China, Thailand, Maleisië, Turkije, Israël, Griekenland, Spanje, Italië, Duitsland, Frankrijk, het UK, Finland, Denemarken, Norseland, Zuid-Afrika, Australië, Mexico, Colombia, Ecuador, Panama, Chili, enz. genieten.

 

„Behandel veeleisend klanten oprecht, overweeg bedrijfreputatie en hang van hoogte af - de kwaliteit om het succes“ te winnen is het beheersidee van ons bedrijf. Wij hopen oprecht om behulpzame verhoudingen op lange termijn & stabiele met elke klant te ontwikkelen en te vestigen. Stem in oprecht met de aanwezigheid van de oude en nieuwe klanten.

Certificaten
Contactgegevens